ABBOT DISPLAY SUITE

Handed an unused dark storage space the project was an enjoyable design challenge. With three key strategies the successful display suite came to life;
-          Introduce natural light
-          Highlight the materiality
-          Showcase the finely crafted floor plans

Through introducing a recessed secondary façade an entry threshold was created giving the potential purchaser a sense of arrival. The reclaimed red brick wall draws the visitor in, showcasing the heritage wall to be retained. Upon entering, two large display boxes highlight the many floor plan options all crafted to allow the purchaser choice.
With a central gathering space circling the sales model, large groups can pick out their apartment or move to internal spaces of their future kitchen/dining, bathroom or bedroom apartment or talk to the sales team in a more private sales booth.

Our responsibilities for the display suite included:
-          Design & Documentation
-          Liaising with builder
-          Furniture selection
-          Styling
-          Liaising with marketing and sales